Bătălia încă nu este pierdută! După ce echipa lui Klaus Iohannis a prezentat o scrisoare de susținere din partea cancelarului german Angela Merkel, Victor Ponta a contracarat rapid, arătând că nu este nici pe departe înfrânt. Acesta a prezentat o scrisoare de susținere din partea lui Ion Iliescu. 

iliescu_scrisoare_ponta.jpg

Primul analist care a reacționat a fost, ca de obicei, Ion Cristoiu, care a analizat pe îndelete scrisoarea și a decretat că este, într-adevăr, vorba de un sprijin necondiționat al lui Ion Iliescu. „Această scrisoare ar putea atrage din electoratul nehotărât, din zonele rurale, care nu știe dacă să mai voteze cu Ceaușescu sau Dej. Aceasta ar putea înclina balanța în favoarea lui Victor Ponta”, a spus Cristoiu.

De cealaltă parte, Lavinia Șandru a declarat că, într-adevăr, scrisoarea este un gest binevenit „mai ales că în Uniunea Sovietică, de unde este și domnul Ion Iliescu, sunt foarte mulți români care trăiesc în diasporă de dimineața până seara”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 13.11.2014 18:04 Politic

National Cinematografic