Victor Ponta, acuzat că le trimite bugetarilor spam cu „Mărire de Salariu”

Nici nu s-a instalat bine noul prim-ministru la Palatul Victoria şi deja a apărut primul scandal! Victor Ponta este acuzat că le-ar trimite bugetarilor mailuri nesolicitate având titluri precum „!!! Mărire de Salariu !!!” sau „Toată lumea râde de salariul tău? Vezi şi tu cum poţi avea o leafă de neam-prost!” Mesajele le promit angajaţilor din sectorul public că, în schimbul unor voturi absolut insignifiante, pot beneficia de o mărire de salariu care să le permită să-şi satisfacă cu adevărat nevestele sau prietenele.

„Este, desigur, o înşelăciune”, spun jurnaliştii care au dat în vileag tentativa de spam a premierului. „Toţi specialiştii pe care i-am consultat ne-au confirmat că nu ai cum să măreşti în mod semnificativ salariul – practic ce ţi-a dat Dumnezeu, cu ăla rămâi. Or, aceste mailuri le promit naivilor măriri chiar şi de 100%.”

Victor Ponta spune însă că astfel de mailuri nu reprezintă spam, deoarece conţin la final şi un link care le permite bugetarilor să îşi dea demisia în cazul în care doresc să nu mai primească asemenea mesaje.

Scris de TNR
7 mai 2012 08:05

Alte articole

Vezi mai mult