Victor Ponta, acuzat de Fuego că i-ar fi plagiat peste 70% din tunsoare în pozele din adolescenţă

Un nou scandal de plagiat riscă să păteze imaginea României, spun hair-stiliştii care au analizat plângerea depusă de cunoscutul interpret Fuego după publicarea fotografiilor din adolescenţă ale premierului Victor Ponta. Potrivit lui Fuego, Ponta i-ar fi plagiat fir cu fir tunsoarea în aceste fotografii, fără a-l menţiona nici măcar în notele de subsol, ca autor de drept al conceptului de cărare pe mijloc.

“Sunt ultragiat! E ca şi cum mi-ar fi luat scalpul şi l-ar fi prezentat drept al lui”, s-a plâns Fuego în faţa comisiei de etică. “Cărarea pe mijloc a fost citată de mulţi tineri în lucrările lor de coafură – Nick de la Backstreet Boys e doar un exemplu – dar toţi au avut bunul simţ să mă indice drept sursă de inspiraţie.”

“Poate că nu înţelegeţi gravitatea situaţiei, dar în lumea duioşiei, buclele unduitoare sunt echivalente cu doctoratul”, a comentat un expert. “Fotografiile domnului Ponta par a fi făcute în anii ‘80, deci mult după naşterea lui Fuego, despre care se ştie că arată mereu la fel, încă din fragedă pruncie. Avem deci toate motivele să-l credem pe cuvânt în această controversă.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
2 martie 2013 09:03

Alte articole

Vezi mai mult