Victor Ponta i-a înapoiat lui Mihail Neamţu punguţa cu 30 de bani: „Mai pune! E prea puţin!”

Victor Ponta s-a arătat profund jignit de gestul lui Mihail Neamţu, care i-a oferit ieri o punguţă cu 30 de bani în timp ce îngâna un discurs plictisitor de la tribuna Parlamentului. „Iniţial, când am văzut bani, m-am bucurat, dar după ce i-am numărat, mi-a trecut. Am devenit de-a dreptul revoltat, cum să mă vând eu doar pentru 30 de bani, care nici măcar nu erau din aur?!”

Astfel, premierul a decis să-i înapoieze lui Mihail Neamţu punguţa. „Nu vreau să par nerecunoscător sau sfidător, aşa că îi mai dau o şansă lui Neamţu: să mai pună! Dacă ajunge la o sumă care să fie măcar la 10% din cât am luat de la RMGC, o s-o accept. Iar în caz că nu intră toţi banii în punguţă, sunt dispus să-i ofer domnului Neamţu IBAN-ul contului meu din Insulele Cayman.”

În caz că Neamţu nu revine cu o ofertă mai consistentă, Ponta are de gând să-i dea o lecţie pe care să o ţină minte. „M-am consultat cu domnul Iliescu şi mi-a recomandat să fac rost de adresa lui Neamţu. Mai departe, dacă nu plăteşte, o să le dau adresa lui celor 33 de mineri pe care i-am scos din subteran în Roşia Montană, să se ocupe personal de el”, a ameninţat premierul.

Scris de Calin
18 septembrie 2013 13:09

Alte articole

Vezi mai mult