Victor Ponta îl atacă pe Ioan Rus: ”Un bou! Și eu cred că alea sunt curve, dar eu știu să mint!”

”Bă, da’ bou e Ioan Rus!”, s-ar fi exprimat recent Victor Ponta într-un cadru privat. Premierul consideră lipsă crasă de tact politic declarația lui Rus, în care le-a făcut curve pe soțiile românilor care muncesc în străinătate.

”Da, bineînțeles că alea sunt curve, dar cât de greu e să minți?”, a răbufnit Victor Ponta. ”Cum să nu te ducă capul să te uiți în ochii românilor și să-i minți? Doar cineva complet inapt pentru politică ar putea face o asemenea greșeală. A mai și demisionat, ceva ce eu n-aș face niciodată. Rus e un bou, clar!”

Premierul vrea acum să se asigure că un caz Ioan Rus nu va mai apărea vreodată în partidul său. Așa că în perioada următoare absolut toți membrii PSD vor fi testați cu detectorul de minciuni. ”Cei care nu vor putea bate aparatul, adică să mintă fără să-i trădeze vreo emoție, vor fi excluși din partid”, a amenințat Ponta.

Pe de altă parte, Ioan Rus încearcă să retracteze jignirile. ”M-am hazardat, recunosc. Dacă fi-miu e golan și nevastă-mea curvă, nu trebuia să presupun că și la românii plecați la muncă în străinătate e la fel”, a transmis într-un comunicat fostul ministru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 iunie 2015 11:59
Citește mai mult despre: Ioan Rus Ponta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult