Victor Ponta: ”În diaspora se vor organiza tombole. Vor putea vota doar cei mai norocoși”

Victor Ponta a găsit metoda perfectă pentru ca românii din dispora să nu se mai înghesuie ca să voteze împotriva lui. Astfel, duminică, în turul doi al prezidențialelor, în afara țării vor putea vota doar românii care au câștigat la o tombolă special organizată de ministerul de externe.

”Vor fi și câte zece câștigători într-o singură secție”, a promis Ponta, ”dar asta doar în secțiile mai mari. În cele mai mici, doar 3-4 câștigători, ca să nu fie nici înghesuială, nici voturi care să conteze la rezultatul final al scrutinului. Toată lumea ar trebui să fie fericită de decizia pe care am luat-o. Eu unul cu siguranță sunt.”

Tombolele le vor aduce românilor care răspund ”cum trebuie” la un set de întrebări făcut special pentru alegeri nu doar dreptul de vot, ci și excursii în țară. ”Excursiile vor avea loc chiar în ziua votului, cu microbuze speciale, în cele mai atractive județe din țară: Teleorman, Olt, Giurgiu sau Călărași. Evident, toată lumea va putea vota de câte ori vrea”, a pomir Ponta.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, cu detalii exclusive despre pregătirile de vot din Teleorman sau de la ambasada României de la Paris, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 noiembrie 2014 13:11

Alte articole

Vezi mai mult