Victor Ponta: La mine în Guvern nici un ministru nu are garantat locul de titular

Recenta decizie judecătorească prin care Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a fost declarat incompatibil şi mai are voie sa ocupe o funcţie publică vreme de trei ani, nu l-a surprins deloc pe premierul Victor Ponta: “Suntem o echipă dinamică, nici un ministru nu are garantat locul de titular. Avem tineri pe banca de rezerve care abia aşteaptă o şansă de afirmare”, a spus premierul.

“Ştiţi cum se spune, fiecare ministru are în raniţă dosarul penal sau o lucrare plagiată. Important e să intre în teren, să dea totul pentru echipă şi, dacă-şi demonstrează valoarea, va fi păstrat în lot”, a precizat Ponta. Cât despre cazul Mircea Diaconu, liderul USL a spus că acum totul este în mâinile impresarilor săi. “Poate să facă apel la comisii, să ceară înjumătăţirea pedepsei. E un tip talentat, n-a avut încă timp să demonstreze că poate fi şi incompetent ca ministru”.

Premierul a mai spus că, din sezonul viitor, se va baza mai mult pe tineri. “Ei au dorinţă de afirmare, au plagiatul în sânge, fură bine cu ambele mâini au şi tupeu. Cu câteva mandate de ministru în picioare pot să ajungă departe, poate chiar în lotul naţional”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 iunie 2012 12:06

Alte articole

Vezi mai mult