Victor Ponta: „Mărim impozitele populaţiei ca să putem dubla salariile şi sporurile parlamentarilor”

Victor Ponta spune că nu înţelege de ce populaţia s-a revoltat după ce s-a anunţat că de la anul vom avea impozite cu 16% mai mari. „Ştiţi foarte bine că pentru următorii 4 ani avem peste 500 de parlamentari care trebuie să se bucure de bunăstare, indemnizaţii şi salarii exagerate. Ce, doar nu vreţi să-i plătesc eu, să plătească populaţia!”, a răbufnit premierul.

Ponta spune că a analizat situaţia pe toate feţele şi mărirea impozitelor populaţiei e singura soluţie prin care parlamentarilor li se pot asigura venituri duble în următorii 4 ani. „Înainte să daţi în parlamentari, că câştigă prea mulţi bani, gândiţi-vă cât au investit oamenii ăştia ca să prindă un loc de senator sau deputat. Voi aveţi impresia că locurile pe liste se dau pe ochi frumoşi? Nu, un loc pe lista costă bani, extrem de mulţi bani, genul de sumă pe care un cetăţean simplu n-o va câştiga într-o viaţă, el cu toată familia lui la un loc”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 decembrie 2012 17:12

Alte articole

Vezi mai mult