Victor Ponta, moment de sinceritate: „Nu m-am născut idiot, am fost modificat genetic ca să fiu aşa”

Victor Ponta a decis să facă lumină în cazul tâmpeniilor din ce în ce mai dese pe care le face, prin rotaţie, în calitate de deputat şi premier. El a infirmat impresia generală, cum că ar fi aşa de mic, printr-un dosar medical stufos, din care reiese că la împlinirea vârstei de 18 ani a fost modificat genetic, abia astfel devenind ceea ce este acum.

„Să nu credeţi că m-am născut plagiator, nesimţit, făţarnic sau mai ştiu eu ce. Până spre adolescenţă am fost o fiinţă relativ normală, nu ieşeam în evidenţă prin ceea ce făceam”, a povestit Ponta. „Am vrut însă să fiu special, aşă că am rugat specialiştii să mă modifice genetic. Eu zic că am ieşit bine, din moment ce sunt premier şi lider de partid.”

Din fişele medicale prezentate presei reiese că lui Victor Ponta i s-au transferat gene de la alte specii, între care babuinul, sconcsul sau năpârca. În mod oarecum surprinzător, în dosarul medical al lui Ponta nu există nici o fererire la transferul de gene de la Mickey Mouse sau de la alte personaje Disney.

Scris de Calin
7 octombrie 2013 13:10

Alte articole

Vezi mai mult