Victor Ponta: „N-am părăsit şedinţa CSAT! Am ieşit ca să-i cumpăr ţigări lui Băsescu”

Premierul Victor Ponta a negat că ar fi părăsit şedinţa CSAT, aşa cum a scris presa de azi. „Nu este adevărat că m-am certat cu Băsescu şi am plecat. Pur şi simplu domnul preşedinte a rămas fără ţigări şi mi s-a părut absolut firesc să ies până la magazinul de la colţ. Am luat ţigări pentru Traian Băsescu şi un Tedy banane şi căpşuni pentru mine”.

Premierul spune că el este mai inteligent ca Dan Şova, astfel că şi-a dat imediat seama de implicaţiile politice ale faptului că preşedintele a rămas fără ţigări. „În condiţiile în care ne aflam în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, problema mersului după ţigări era una de interes naţional. În plus, ţigările îl vor omorî mai repede pe Traian Băsescu, deci azi am demonstrat că sunt un om politic cu viziune”, s-a lăudat Ponta.

Ca dovadă suplimentară că a acţionat corect, premierul a arătat presei o bancnota de 1 leu. „Ştiţi ce reprezintă această bancnotă? Vă spun eu! E bacşişul pe care mi l-a oferit Traian Băsescu. Şi tot el mi-a plătit şi Tedy-ul, deci am fost extrem de inspirat să merg după ţigări”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 septembrie 2012 15:09

Alte articole

Vezi mai mult