Victor Ponta, satisfăcut de vizita în Franţa: „Am reuşit să obţin 300 de euro pentru România!”

Premierul Victor Ponta a ajuns extrem de binedispus la Bucureşti după vizita oficială efectuată în Franţa. „Am obţinut chiar mai mult decât speram. Înainte să mă urc în avion, am primit de la autorităţile franceze 300 de euro, bani nerambursabili. Am reuşit să aduc bani pentru România”, s-a lăudat Ponta.

El nu a ratat ocazia de a-l înţepa pe Băsescu. „În timp ce preşedintele critica guvernul pe care îl conduc în conferinţe de presă, eu puneam umărul la consolidarea balanţei economice a ţării. Asta e diferenţa dintre noi: el vorbeşte, în timp ce eu fac. Românii asta vor să vadă, un om care şi face ceva, nu doar vorbeşte ca să se afle în treabă.”

Victor Ponta a promis că se va întoarce cât de curând în Franţa, pentru a aduce alţi bani importanţi pentru România. „Chiar mă gândesc ca la următoarea vizită să-mi iau şi familia: trei persoane înseamnă 900 de euro, deci şi mai mulţi bani aduşi în ţară. Sper să fiu un exemplu şi pentru alţi compatrioţi, doar împreună putem consolida bugetul României.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
28 februarie 2013 18:02

Alte articole

Vezi mai mult