Victor Ponta se laudă din nou: “Coabitez cu Băsescu chiar şi de trei ori pe zi”

Premierul Victor Ponta s-a lăudat în cadrul unei emisiuni mondene cu performanţele sale în materie de coabitare cu preşedintele. “O fi el marinar, dar şi eu sunt încă tânăr, am făcut sport, şi mă ţine. Câteodată coabitez şi de trei ori pe zi”, a declarat primul ministru.

Acesta a dezvăluit şi câteva detalii intime din relaţia sa cu preşedintele. “Avem zile când coabităm una scurtă, de dimineaţă, apoi, în pauza de prânz, când pulimea e o ochii holbaţi la televizor şi Crin doarme, trag o fugă la Cotroceni sau vine el pe la palatul Victoria şi coabităm prin birouri, prin săli de şedinţă, prin toalete, pe unde ne prinde. Dacă e o zi bună, mai coabităm seara, când ne uităm la Turcescu cum face sluj”, povesteşte Ponta.

Acesta a declarat că preşedintele Băsescu e foarte bun la coabitare şi că singurul lucru care-l deranjează e că, după o partidă de coabitare, preşedintele tot timpul îşi aprinde o ţigară să-şi mai tragă sufletul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 mai 2013 17:05

Alte articole

Vezi mai mult