Victor Ponta speră la minim 3 premii Nobel: pentru Literatură, Pace şi Chimie

Chiar dacă a ratat la limită Nobelul pentru Medicină, premierul Victor Ponta rămâne optimist. El este încrezător că poate câştiga la alte categorii: „Ştiu că un Nobel se obţine mai greu ca un titlu de doctor, dar nu există titlu pe care hârtia de CV să nu-l suporte. Mă aştept să câştig la Literatură, Pace şi Chimie. Mă simt pregătit să primesc aceste premii”, spune Ponta.

El a povestit presei şi cum s-a pregătit pentru ediţia din acest an a premiilor Nobel. „Mi-am făcut CV-uri speciale pentru fiecare categorie. Era greu să-mi fac un unic CV, cu care să am şanse la toate categoriile, pentru că ar fi fost prea stufos şi mi-ar fi trebuit un TIR ca să-l trimit comisiilor care acordă Nobelul”, a detaliat premierul.

Încrederea pe care Ponta o are în calităţile sale aste atât de mare încât premierul şi-a trecut deja în CV cele trei premii pe care consideră că merită să le primească. Ba, mai mult, apropiaţii lui spun că deja îşi face planuri cu banii pe care ar urma să îi primească pentru cele trei premii Nobel.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 octombrie 2012 17:10

Alte articole

Vezi mai mult