Victor Ponta vrea să fie noul antrenor al Simonei Halep, că oricum are jobul trecut în CV

Simona Halep se poate opri din căutările pentru un nou antrenor! Salvatorul tenismenei este premierul Victor Ponta, care și-a anunțat intenția de a o lua sub aripa sa pe talentata tenismenă, acesta spunând că oricum are trecut în CV acest job.

“E și păcat să nu o ajut, mai ales că undeva în CV-ul meu figurează și această funcție, mi se pare că la pagina 243, trebuie să mă uit în cuprins. Am o experiență foarte bogată în domeniu, având în vedere că i-am antrenat în trecut pe Bjorn Borg, Ivan Lendl sau Martina Navratilova, sportivi care fără ajutorul meu, s-ar fi zbătut în anonimat. Sunt cea mai înaltă autoritate în materie de tenis, dar și alte sporturi, precum haltere, curse de cai, sau bob”, spune Victor Ponta.

Vestea că Victor Ponta ar putea fi noul antrenor al Simonei a căzut ca un trăsnet peste tenisul românesc. “Nu cred că voi continua cu tenisul, dacă Victor Ponta va deveni antrenorul meu. Prefer să-mi găsesc un job normal, de croitoreasă sau zidar”, a declarat, în lacrimi, Simona Halep.
Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Duminica asta avem o ediție specială, cu reportaje exclusive despre pregătirile care se fac în Teleorman, dar și la Paris, pentru turul doi al alegerilor prezidențiale.

Scris de Luchian
7 noiembrie 2014 11:11

Alte articole

Vezi mai mult