Victorie amară la ALDE. Doi penali de pe lista lor au ratat intrarea în Parlament

Sărbători triste pentru doi infractori ordinari din ALDE. Din păcate, aceştia erau la coada listei la Senat şi la Camera Deputaţilor şi n-au intrat în Parlament, fiind lăsaţi la mila procurorilor. Aceştia privesc cu invidie la colegii care acum au imunitate: “E nevoie de o reformă politică serioasă. Nu e normal ca eu să risc puşcăria, dar nu şi colegii care au apucat să se salveze şi să intre în Parlament, cu toate că am furat împreună”, susţine Robert Acrişor, candidat ALDE.

Tăriceanu le-a promis că va face tot posibilul să-i bage şi pe ei: “Să aşteptăm redistribuirea voturilor. Bătălia încă nu e pierdută. Am promis să bag în Parlament toţi corupţii, mă voi ţine de cuvânt. Eventual îi angajez pe la comisii şi propunem extinderea imunităţii şi la ne-parlamentari, cu condiţia să fie membri PSD sau ALDE. Avem spaţiu de manevră, ne-au votat atâţia români”, spune Tăriceanu.

O altă soluţie luată în calcul de ALDE este desfiinţarea DNA, sau înlocuirea judecătorilor şi procurorilor cu oameni din partid, pentru ca penalii să nu mai aibă emoţii. Între timp, cei doi candidaţi care n-au intrat în Parlament vor primi aceleaşi privilegii financiare, maşini de serviciu şi, conform obiceiurilor politice de la noi, pot lovi pe oricine cu Jeep-ul pe trecere.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
13 decembrie 2016 15:12
Citește mai mult despre: alde corupti tariceanu

Alte articole

Vezi mai mult