Videanu încă n-a despodobit bradul de Crăciun: “E prea mare casa, nu mai ştiu unde l-am pus!”

Agitaţie mare în mausoleul de la Snagov al lui Adriean Videanu. Odată cu venirea primăverii, fostul primar a realizat că anul acesta încă nu a dus bradul la ghenă şi nici n-a recuperat decoraţiunile de marmură neagră din care intenţiona să mai construiască un garaj în spatele casei. Abia după ce a tocmit două macarale şi platforma care să transporte arborele secular direct la Glina, Videanu s-a văzut pus în faţa unei dileme. Nimeni din familie nu mai ştie nici camera şi nici măcar zona casei în care fusese amplasat bradul de Crăciun.

Căutările au început în urmă cu două zile, în zori, implicând mai multe echipe de pădurari de elită, special antrenaţi pentru astfel de situaţii. În sprijinul lui Videanu au venit şi operatorii câtorva sateliţi internaţionali, precum şi Cercetaşii României, cu solide cunoştinţe în identificarea diferitelor specii de arbori. Videanu se teme că operaţiunile vor fi îngreunate de aria mare ce trebuie acoperită, precum şi de apropiatele luni de caniculă – scuzându-se că n-a apucat să monteze aer condiţionat în toată casa.

“A mai fost un caz similar, acum câţiva ani. Adusesem nişte borduri, să le depozitez temporar sub streaşină. M-am luat cu una-alta şi n-am însemnat locul unde le-am stivuit. După vreo trei luni m-am panicat că nu le găseam, mi-era teamă să nu dau faliment, aşa că am dat vreo două-trei tunuri în economie, aşa, de siguranţă”, spune fostul primar. Momentan, el ia în calcul să solicite chiar sprijinul lui Verestóy Atilla, cunoscut pentru nasul său fin în materie de depistare şi anihilare de material lemnos lăsat nesupravegheat.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Harald
16 aprilie 2014 14:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult