Videanu, un erou naţional cu mintea scurtă. Sau mai degrabă cu mintea lipsă

Acum vreo lună şi ceva, Adriean Videanu se lăuda că că el a stopat criza economică. Mai că nu i-a făcut nesimţiţii pe colegii din PDL, că nici măcar nu i-au ridicat statuie pentru asta. A lansat probabil afirmaţia asta mai mult la întâmplare, sperând c-o nimereşte. Din păcate pentru el, situaţia de acum îl contrazice flagrant.

 

Acum vreo lună şi ceva, Adriean Videanu se lăuda că că el a stopat criza economică. Mai că nu i-a făcut nesimţiţii pe colegii din PDL, că nici măcar nu i-au ridicat statuie pentru asta.

videanu_eu_am_oprit_caderea_economica_22_aprilie_2010

 

Deşi e ministru la Economie, Videanu nu înţelege nimic din criza economică. Plus că nici nu-l interesează, că el are destul. A lansat probabil afirmaţia de mai sus la întâmplare, sperând c-o nimereşte. Din păcate pentru el, situaţia de acum îl contrazice flagrant.

Deşi abătut pentru că nu se mai poate juca de-a salvatorul economiei, Videanu a avut curajul să meargă mai departe. Cum însă habar n-are ce ar trebui să facă un ministru al Economiei, a început să dea vina pe alţii. Vorba aia, dacă nici măcar el, marele Videanu, nu a reuşit să oprească criza, înseamnă că ea a fost provocată de un om diabolic: Tăriceanu, că-i la modă printre pedelişti.

videanu_acuza_guvernul_tariceanu_27_mai

 

Am o veste bună şi una proastă pentru Videanu: da, creşterea salariilor şi pensiilor în 2008 a provocat în mare măsură criza de acum, însă nu Tăriceanu a făcut-o. Dimpotrivă, el a avertizat încă de atunci că măsura este proastă.

tariceanu_majorarea_e_o_eroare_3_noiembrie_2008

 

Şi atunci, a cui o fi vina? Surpriză, Băse şi cu Boc:

basesescu_promulga_cresterea_salariilor_24_ctombrie_2008

boc_exista_resurse_pentru_marirea_salariilor_6_octombrie_2008

 

Videne, data viitoare spune-ne direct bancuri, nu te mai chinui să vorbeşti despre chestii economice, că oricum nu pricepi nimic din ele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
3 iunie 2010 10:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult