Videanu, un erou naţional cu mintea scurtă. Sau mai degrabă cu mintea lipsă

Acum vreo lună şi ceva, Adriean Videanu se lăuda că că el a stopat criza economică. Mai că nu i-a făcut nesimţiţii pe colegii din PDL, că nici măcar nu i-au ridicat statuie pentru asta. A lansat probabil afirmaţia asta mai mult la întâmplare, sperând c-o nimereşte. Din păcate pentru el, situaţia de acum îl contrazice flagrant.

 

Acum vreo lună şi ceva, Adriean Videanu se lăuda că că el a stopat criza economică. Mai că nu i-a făcut nesimţiţii pe colegii din PDL, că nici măcar nu i-au ridicat statuie pentru asta.

videanu_eu_am_oprit_caderea_economica_22_aprilie_2010

 

Deşi e ministru la Economie, Videanu nu înţelege nimic din criza economică. Plus că nici nu-l interesează, că el are destul. A lansat probabil afirmaţia de mai sus la întâmplare, sperând c-o nimereşte. Din păcate pentru el, situaţia de acum îl contrazice flagrant.

Deşi abătut pentru că nu se mai poate juca de-a salvatorul economiei, Videanu a avut curajul să meargă mai departe. Cum însă habar n-are ce ar trebui să facă un ministru al Economiei, a început să dea vina pe alţii. Vorba aia, dacă nici măcar el, marele Videanu, nu a reuşit să oprească criza, înseamnă că ea a fost provocată de un om diabolic: Tăriceanu, că-i la modă printre pedelişti.

videanu_acuza_guvernul_tariceanu_27_mai

 

Am o veste bună şi una proastă pentru Videanu: da, creşterea salariilor şi pensiilor în 2008 a provocat în mare măsură criza de acum, însă nu Tăriceanu a făcut-o. Dimpotrivă, el a avertizat încă de atunci că măsura este proastă.

tariceanu_majorarea_e_o_eroare_3_noiembrie_2008

 

Şi atunci, a cui o fi vina? Surpriză, Băse şi cu Boc:

basesescu_promulga_cresterea_salariilor_24_ctombrie_2008

boc_exista_resurse_pentru_marirea_salariilor_6_octombrie_2008

 

Videne, data viitoare spune-ne direct bancuri, nu te mai chinui să vorbeşti despre chestii economice, că oricum nu pricepi nimic din ele.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
3 iunie 2010 10:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult