Videanu: Vom înlocui toate bordurile cu unele din cauciuc pentru a preveni violenţele de stradă

Comitetul de criză convocat de preşedintele Băsescu a găsit o soluţie pentru a împiedica violenţele de stradă. Fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu, a fost desemnat pentru a înlocui absolut toate bordurile de piatră de pe străzile Bucureştiului cu borduri din cauciuc. “Nu mi se pare normal ca jandarmii să fie dotaţi cu nişte amărâte de bastoane de cauciuc şi tunuri cu apă, iar manifestanţii, cu ditai pietroaiele”, spune Videanu.

“Trebuie să facem în aşa fel încât oamenii să nu mai aibă cu ce arunca în jandarmi sau în vitrinele magazinelor, aşa cum s-a întâmplat duminică seara”, continuă fostul primar, “de aceea vom începe prin a monta borduri de cauciuc, apoi vom înlocui piatra cubică şi pavelele de pe străzi cu cuburi moi, din pluş, pentru copii. Abia aştept să văd ce feţe or să facă protestatarii la următorul miting când vor vedea că n-au cu ce arunca în jandarmi”.

Adriean Videanu mai spune că, de data aceasta, nu mai are cum să fie acuzat că ar avea un interes personal în schimbarea bordurilor. “Nu am nicio firmă care să se ocupe de produsele din cauciuc sau pluş. S-ar putea să aibă soţia mea, nu sunt sigur, şi oricum, ce legătură ar avea asta cu mine?”

Pe acelaşi subiect:
Grecii râd de protestele noastre: „Ce-a fost mă parada aia gay la voi?”

Poliţia a amplasat în Piaţa Universităţii indicatoare “Atenţie! Cad pietre”

Intelectualii lui Băsescu, chemaţi să restabilească ordinea în Piaţa Universităţii

Contingentele de jandarmi, decimate! Cei fără 4 clase nu mai au voie la manifestaţii

Cum a trăit Băsescu manifestaţia de la Palatul Cotroceni – maraton de poante

Scris de TNR
16 ianuarie 2012 13:01

Alte articole

Vezi mai mult