Video: Traian Băsescu a lovit un copil

Gardianul a publicat azi un video în care Traian Băsescu loveşte un copil în timpul campaniei electorale din 2004. Băse a fost iritat, se pare, de faptul că micuţul a strigat „Trăiască Iliescu!” Prezent la Realitatea TV, reacţia lui Băse a fost halucinantă: „Nu-mi amintesc, trebuie să văd mai bine filmul. Poate m-a înjurat, o fi zis copilul ceva.” Cu alte cuvinte, poate micuţul şi-o merita.

 

Se explică astel de ce Elena, fiica mai mică a lui Băse, a apărut în timpul campaniei pentru europarlamentare cu ochiul vînăt. N-a căzut pe scări, cum aveam eu impresia, clar a luat-o în bot de la tat’su. Şi probabil nici buzele alea nu le are mărite de la botox, ci tot de la tat’su.

 

P.S. Băse a zis la plecarea de la Realitatea TV că va veni mîine cu explicaţii. Există un singur mod prin care se poate scoate: să identifice copilul, să marce banu’ gros familiei şi să apară mîine cu copilaşul de mînă, iar acesta să spună că a fost mîngîiat, nicidecum lovit de Băse. E clar că l-a lovit, imaginile sînt elocvente, dar îl cred pe Băse în stare de aşa ceva. S-a citit pe faţa lui disperarea în seara asta.

 

P.P.S. Proasta, că altfel nu pot să-i spun, de Roberta Anastase (omul numarul trei în stat, vai de noi!) zice acum pe Realitatea că respectivul copil se uită admirativ spre Băse după lovitură, nu plînge cum ar fi normal. Pare că vrea să ne convingă că e vorba de un copil masochist.

 

 

 

Linku de la Gardianul n-am putut să-l dau, nu se încarcă din cauza traficului.

 

Iată şi poza cu EBA după „confruntarea” cu Băse:

 

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 noiembrie 2009 19:00
Citește mai mult despre: Basescu copil EBA lovitura Roberta Anastase

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult