Viitor sumbru pentru România. Stephen Hawking a prezis sfârşitul lumii, dar nu şi al PSD-ului

S-a vorbit intens în ultima perioadă despre sfârșitul vieții pe Terra prezis de Stephen Hawking, dar nu s-a suflat o vorbă despre ceva mult mai important: despre sfârșitul PSD-ului. Din nefericire, celebrul fizician britanic n-a spus absolut nimic despre o dispariție binevenită a partidului condus de infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea.

”Sfârșitul lumii noastre prezis de Stephen Hawking nu e ceva de speriat, pentru că până se va întâmpla asta vom dezvolta tehnologii prin care să emigrăm în alte universuri”, spune reputatul fizician Pierre de Cebal. ”De speriat e însă faptul că n-a pomenit de dispariția PSD. Și nici despre moartea lui Iliescu, dar asta nu mai e o surpriză, că toată lumea s-a cam obișnuit cu ideea că bolșevicul e nemuritor.”

Pierre de Cebal spune că se pot identifica indicii ale faptului că e dificil să dispară PSD și la Albert Einstein. ”El spunea că două lucruri sunt infinite, universul și prostia omenească, dar că nu e sigur de primul. Și cât timp avem prostie, vom avea cu siguranță și PSD, atât membri de partid, cât și votanți destui”, a explicat fizicianul.

Scris de Calin
26 martie 2018 11:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult