Viitorului premier i-a pleznit vezica pentru că Dragnea nu i-a dat voie să se ducă să se pișe

Nici măcar nu a fost instalat noul guvern că deja au apărut primele probleme. Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a fost dus de urgență la spital după ce i-a explodat vezica. Acesta a vrut să meargă să se pișe de câteva ori de la începutul anului dar Liviu Dragnea nu i-a dat voie.

„I-am spus excelenței sale, domnului Dragnea, că mă cam taie și aș vrea să mă duc la budă. Stăpânul mi-a răspuns că un adevărat membru PSD nu pișă niciodată, elimină toată apa prin transpirație. Am strâns din dinți cât am putut, mai ales că eminenței sale îi pute gura și cam lăcrimam”, a declarat premierul Sorin Grindeanu de pe patul de spital.

Liviu Dragnea s-a prezentat imediat la spital și a cerut medicilor să efectueze el operația de recoasere a vezicii, întrucât în decembrie poporul s-a pronunțat și a decis cine să conducă țara și să ia decizii în următorii 4 ani. „Am terminat cu tirania tehnocraților, e nevoie de responsabilitate politică. Sunt legi care nu-mi permit să operez pe viu oameni fără studii și câțiva ani de practică, acele legi sunt nedrepte și vă asigur că vor fi schimbate”, a anunțat președintele PSD.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 ianuarie 2017 18:01

Alte articole

Vezi mai mult