Ungaria riscă să devină până la sfârșitul anului o țară pustie, dacă e să ne luăm după ultimele declarații ale lui Viktor Orbán. Premierul maghiar a dus mai departe discursul anti-migrație și tocmai a anunțat că vrea să deporteze absolut toți ungurii înapoi în Mongolia.

viktor_orban_revoltat.jpg ”Și când spun toți, mă refer nu doar la cei 10 milioane care se află între granițele Ungariei, ci și la milioanele din afara țării”, a insistat Viktor Orbán. ”Deci vreau ca absolut toți ungurii, inclusiv cei din România, Slovacia sau Serbia, ba chiar și cei 2 milioane de unguri din SUA și Canda, să fie duși înapoi în Mongolia. Ce-i cu ungurii ăștia în Europa, ce caută ei aici?”

În acest sens, Viktor Orbán poartă deja discuții cu mai mulți omologi, pentru că vrea să importe în Ungaria aproximativ un milion de cai. ”Vreau ca ungurii să se întoarcă în Mongolia așa cum au venit, pe cal”, a insistat premierul maghiar. ”În ture de câte un milion va fi nevoie de doar câteva luni până voi goli Europa și America de Nord de unguri. Doamne-ajută!”

După 10 ani în care berea a colaborat impecabil cu satira în redacția Times New Roman, am realizat că e timpul să avem propria noastră bere. I-am spus – cum altfel? – TNR. Comand-o online și fă un redactor TNR fericit!

Scris de Calin | Tuesday, 28.05.2019 13:29 Politic

National Cinematografic