Viktor Orbán este atât de anti-migrație încât va deporta toți ungurii înapoi în Mongolia

Ungaria riscă să devină până la sfârșitul anului o țară pustie, dacă e să ne luăm după ultimele declarații ale lui Viktor Orbán. Premierul maghiar a dus mai departe discursul anti-migrație și tocmai a anunțat că vrea să deporteze absolut toți ungurii înapoi în Mongolia.

”Și când spun toți, mă refer nu doar la cei 10 milioane care se află între granițele Ungariei, ci și la milioanele din afara țării”, a insistat Viktor Orbán. ”Deci vreau ca absolut toți ungurii, inclusiv cei din România, Slovacia sau Serbia, ba chiar și cei 2 milioane de unguri din SUA și Canda, să fie duși înapoi în Mongolia. Ce-i cu ungurii ăștia în Europa, ce caută ei aici?”

În acest sens, Viktor Orbán poartă deja discuții cu mai mulți omologi, pentru că vrea să importe în Ungaria aproximativ un milion de cai. ”Vreau ca ungurii să se întoarcă în Mongolia așa cum au venit, pe cal”, a insistat premierul maghiar. ”În ture de câte un milion va fi nevoie de doar câteva luni până voi goli Europa și America de Nord de unguri. Doamne-ajută!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 mai 2019 13:29
Citește mai mult despre: ungur

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult