Premierul Ungariei şochează din nou. Aflat în vizită la Satu Mare, oraş românesc blestemat de Dumnezeu cu o minoritate maghiară, Viktor Orban i-a îndemnat pe alegătorii de etnie maghiară să nu mai voteze cu UDMR-ul, cum făceau până acum, ci cu PSD, un partid mult mai periculos, care face rău României semnificativ mai mult decât ar putea s-o facă Uniunea Maghiarilor.orban_viktor.jpg

“E foarte simplu. România e duşmanul nostru. Şi duşmanul duşmanului nostru e prietenul nostru. PSD distruge România prin furt, prin corupţie. Pentru România ar fi extem de grav să aibă un premier condamnat penal. Pentru noi e chiar mai bine să fie Dragnea prim ministru decât să fie un premier ungur la Palatul Victoria! Nu putem noi distruge reputaţia României cât poate PSD-ul! Mergeţi în masă la vot şi puneţi ştampila pe PSD! Distrugeţi România!”, a îndemnat Viktor Orban.

Premierul Ungariei le-a spus maghiarilor minoritari din Ardeal că un vot pentru PSD va însemna că în 2018 Transilvania se va desprinde singură de România şi va forma o federaţie cu Ungaria: “Cât credeţi că vor mai suporta ardelenii să fie furaţi de miticii ăia nenorociţi pesedişti de peste Carpaţi? Până la urmă, cu ardelenii te mai înţelegi. Votaţi PSD şi în 2 ani vom scăpa de slugile lor, oltenii şi moldovenii puturoşi şi beţivi”, a mai spus Orban.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 08.12.2016 16:30 Politic

National Cinematografic