Premierul Ungariei şochează din nou. Aflat în vizită la Satu Mare, oraş românesc blestemat de Dumnezeu cu o minoritate maghiară, Viktor Orban i-a îndemnat pe alegătorii de etnie maghiară să nu mai voteze cu UDMR-ul, cum făceau până acum, ci cu PSD, un partid mult mai periculos, care face rău României semnificativ mai mult decât ar putea s-o facă Uniunea Maghiarilor.orban_viktor.jpg

“E foarte simplu. România e duşmanul nostru. Şi duşmanul duşmanului nostru e prietenul nostru. PSD distruge România prin furt, prin corupţie. Pentru România ar fi extem de grav să aibă un premier condamnat penal. Pentru noi e chiar mai bine să fie Dragnea prim ministru decât să fie un premier ungur la Palatul Victoria! Nu putem noi distruge reputaţia României cât poate PSD-ul! Mergeţi în masă la vot şi puneţi ştampila pe PSD! Distrugeţi România!”, a îndemnat Viktor Orban.

Premierul Ungariei le-a spus maghiarilor minoritari din Ardeal că un vot pentru PSD va însemna că în 2018 Transilvania se va desprinde singură de România şi va forma o federaţie cu Ungaria: “Cât credeţi că vor mai suporta ardelenii să fie furaţi de miticii ăia nenorociţi pesedişti de peste Carpaţi? Până la urmă, cu ardelenii te mai înţelegi. Votaţi PSD şi în 2 ani vom scăpa de slugile lor, oltenii şi moldovenii puturoşi şi beţivi”, a mai spus Orban.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 08.12.2016 13:30 Politic

National Cinematografic