Viktor Orban, vizită la Săpânţa: ”Pentru mine, orice cimitir românesc e un cimitir vesel!”

Ce să-i faci, e ungur! Premierul Viktor Orban a avut câteva declarații deloc elegante în timpul vizitei sale în Maramureș, unde nu știm cum a pătruns, că ungurii ar trebui să intre cu viză în România, la ce gânduri dușmănoase au.

La Săpânța, Orban a râs minute în șir în Cimitirul Vesel, declarând însă că ”Mă bucur să văd atâția români morți. Nu râd de textele haioase de pe cruci, pentru că nu știu românește, evident”, a spus Orban. Premierul Ungariei a mai declarat că pentru el orice cimitir românesc e un cimitir vesel.

Distracția delegației maghiare s-a terminat însă când un țăran din zonă a strigat ”Trianon”, și ungurii au izbucnit în lacrimi. Maghiarii au efectuat apoi o retragere controlată spre teritoriul lor, pentru că deja se adunaseră câteva sute de români cu furci, și ”contextul geopolitic devenise complex”, potrivit declarației liderului maghiar.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
9 decembrie 2016 10:04
Citește mai mult despre: cimitir Săpânța unguri Viktor Orban

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult