Vin salariile în presă? George Soros, văzut în Otopeni cu două valize cu bani

Dăm de băut! În această dimineaţă, îndrăgitul filantrop George Soros a fost văzut la terminalul Sosiri al aeroportului Otopeni, trăgând după el două valize de dimensiuni considerabile. Deşi conţinutul geamantanelor nu a fost încă dezvăluit, jurnalişti din întreaga ţară sunt deosebit de optimişti şi aşteaptă ca în orice clipă Soros să le aducă mult aşteptatul salariu.

“Cum să fie chiloţii lui Soros? În două valize? Bineînţeles că sunt bani. Era timpul să ne bage şi pe noi cineva în seamă! Vin salariile!”, jubilează Deceneu Petrescu, editorialist la un ziar local din Zimnicea. “Ultima dată când a venit Soros, am avut unt în casă două luni de zile!”

Cu câteva minute în urmă, transmit surse neoficiale, un jurnalist celebru ar fi plătit avansul pentru un Logan, iar câţiva ONG-işti cu repartitoare ar fi dat drumul la calorifere, semne clare că Soros e deosebit de generos anul ăsta.

În hărmălaia voioasă care s-a stârnit, singurii nemulţumiţi sunt ziariştii stipendiaţi de Rusia, pentru că Putin, fratele său întârziat Dughin şi iconica lor sacoşă de rafie cu ruble n-au mai fost văzuţi de luni bune prin ţară.

Scris de Vasile
19 octombrie 2016 09:10
Citește mai mult despre: bani presa salarii Soros

Alte articole

Vezi mai mult