Vin sărbătorile! Românii speră ca porcul de Adrian Severin să guițe cât mai mult în închisoare

Surpriză plăcută pentru câțiva deținuți de la Jilava, care tocmai au fost anunțați că anul acesta vor avea de sărbători și porc: Adrian Severin a fost condamnat azi la 4 ani de închisoare cu executare și va ajunge la ei în celulă. Este deja al doilea porc pe care-l cheamă Adrian care ajunge la Jilava în ultimii ani.

Vestea a bucurat însă și alți români, nu doar pe viitori colegi de celulă ai porcului. Există, ce-i drept, și mari așteptări: cam toată lumea speră ca Adrian Severin să guițe cât mai mult în timpul pe care-l va petrece după gratii.

”La cât de nesimțit e porcul de Severin, nu pot decât să îi doresc să trăiască Ignatul în fiecare noapte, să guițe de durere până leșină”, i-a urat reputatul român Decebal Popescu. ”Are șoricul gros, știu, dar sper ca asta să nu fie un impediment pentru colegii lui de celulă. Pentru că porcul ăsta chiar merită să sufere în închisoare.”

Românii și-ar mai dori ca porcul de Severin să stea ziua în curtea închisorii, într-un coteț cu gratii, iar românii să-l poată vizita și să-i arunce lături în troacă. Dar, din păcate, acest scenariu e improbabil, pentru că mai multe ONG-uri care luptă pentru protecția animalelor au amenințat că vor da statul român în judecată la CEDO dacă se întâmplă așa ceva.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 noiembrie 2016 17:50
Citește mai mult despre: Adrian Severin jilava porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult