Vine furtuna! Bucureştenii s-au urcat deja cu parapantele pe bloc şi aşteaptă vântul, să îi ducă naibii din oraşul ăsta

Deşi sună periculos, codul galben de vânt puternic e un licăr de speranţă pentru mii de bucureşteni! Încă de dimineaţă, aceştia stau pe acoperişurile blocurilor cu parapante improvizate şi baloane cu aer cald, aşteptând vijelia cea mare care îi va duce o dată din porcăria asta de oraş.

Pentru mulţi dintre cei care vor să părăsească oraşul cât încă sunt tineri, un fenomen meteo extrem a rămas singura soluţie viabilă.  Decebal Popescu, un inginer în vârstă de 32 de ani, povesteşte cu lacrimi în ochi: „Sunt născut şi crescut în centru. Dacă aş vrea să plec cu maşina acum, m-ar prinde pensia undeva pe Iuliu Maniu.”

„La cât am muncit, merit o viaţă nouă într-un oraş normal. Vântul, doar el mă mai poate ajuta. Dacă bate în direcţia potrivită şi aterizez undeva pe la Piteşti, de acolo mă descurc eu, fac autostopul sau pornesc pe jos, ca Badea Cârţan”, adaugă un alt bucureştean, meşterind la un deltaplan din carton.

În prezent, cea mai mare frică a bucureştenilor e să nu cumva să se formeze o tornadă, pentru că aceasta i-ar ridica de pe casă, i-ar învârti prin aer şi i-ar lăsa, cu cinism, tot în Bucureşti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
20 septembrie 2017 13:35
Citește mai mult despre: Bucuresti furtuna vant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult