Al doilea om în stat, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu se dă în lături de la un grătar bine făcut. Mai ales acum în aceste zile, când vremea de afară îmbie pe orice român să iasă la iarbă verde, la o berică și niște mici. 

tariceanu mici.jpg

„Îmi plac în mod deosebit micii, dar nu neapărat pentru gust”, a mărturisit Tăriceanu. „Textura, culoarea și forma îmi aduc aminte de mâncarea mea preferată. Poți să vezi pe ei urmele de sfincter când s-a opintit omul să-l scoată”, spune președintele Senatului. 

Dar Tăriceanu nu este singurul care se aruncă să mănânce mici din acest motiv. Aproape toți membrii ALDE sunt pasionați de aceste delicii gastronomice. „E important să nu-l dai prin muștar, că se strică tot aspectul, chiar începe să arate a mâncare de săraci. Dacă-l lași așa cum e, maro și sclipitor de la grăsime este perfect, zici că deguști adevăratul nectar al parlamentarilor”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 01.03.2017 17:00 Politic

National Cinematografic