Vine sfârşitul lumii? Unui politician român i-a apărut coloană vertebrală la radiografie

Sfârşitul lumii e posibil să fi venit deja, doar că încă nu ne-am dat noi seama. Cel puţin astfel s-ar explica radiografia unui politician român, pe care apare o urmă – mică, ce-i drept – de coloană vertebrală. Radiografia a fost repetată de mai multe ori, astfel că posibilitatea unei erori a aparatului a fost exclusă.

„Chiar dacă vorbim de o bucată infimă de coloană vertebrală, situaţia politicianului este extrem de gravă. Viaţa sa politică este în pericol, pentru că nici un politician român nu poate trăi cu coloană vertebrală. Dacă nu se intervine rapid pentru înlăturarea coloanei, acesta este condamnat la o viaţă onestă”, sună verdictul sumbru al medicilor.

Şi pentru că politicienii nu primesc bine astfel de veşti, ghinionistul politician este consiliat în aceste momente de o echipă de psihologi. „Fiind genul de veste care poate împinge un politician spre sinucidere, consilierea sa psihologică este obligatorie. Până găsim o soluţie pentru înlăturarea coloanei, îl vom supraveghea 24 de ore din 24”, spune medicul care se ocupă de cazul lui.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
15 ianuarie 2014 09:01

Alte articole

Vezi mai mult