Viorica Dăncilă a fost rugată de Venezuela să-i facă și ei bilanţul, ca să iasă mai bine pe hârtie

Veste bună pentru premierul Viorica Dăncilă. În timp ce în țara noastră e considerată cam de toată lumea o persoană extrem de proastă, care n-ar trebui lăsată nesupravegheată în încăperi cu obiecte ascuțite sau curent electric, în partea cealaltă a planetei Viorica Dăncilă este considerată un adevărat maestru al comunicării. Autoritățile venezuelene au invitat-o la ei în țară să le prezinte și lor un bilanț mișto, din care să reiasă că iar e exces de bogăție pe străzile Caracasului.

„Am primit o telegramă de la ministerul de Externe venezuelean, nu de altceva dar la ei nu mai există telefoane și telefonie că le-au mâncat de foame, cu tot cu cabluri, și ne-au solicitat prezența pentru câteva zile a premierului pentru consultanță de specialitate. Am zis ok din prima, că nu se simte dacă lipsește și, în plus, avem și un manechin care seamănă cu ea pe care-l mai folosim la prezentări oficiale, pentru că nu vorbește atât de prost româna”, a declarat președintele grupului de prietenie România-Venezuela, Robert Acrișor.

Acesta spune că sud-americanii au apelat la noi pentru că au experiențe plăcute cu românii care sunt capabili să spună tâmpenii fără să clipească. „În trecut am colaborat cu un important ziarist de la voi, Costas Rogozanu, am înțeles că este președintele ziariștilor din România. El a scris ceva foarte fain, că modelul venezuelean e chiar unul de urmat. Nimeni, niciodată în istoria țării noastre n-a scris ceva atât de frumos despre ruina asta de țară”, a explicat Roberto Alonzo Carmencita Felipe Rodrigo Fuerte, ministrul de externe al Venezuelei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
24 iulie 2018 16:07

Alte articole

Vezi mai mult