Viorica Dăncilă îi cere 1 milion de euro lui Tetelu. Acesta i-ar fi plagiat jurnalul

Deși dispărută din prim-planul scenei politice după ce a pierdut alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă continuă să plăteacă polițe celor din jur. Pe rolul Tribunalului București a ajuns în această săptămână și un dosar prin care politiciana îi cere un milion de euro scriitorului Dragoș Mușat pentru că acesta ar fi plagiat „Jurnalul lui Tetelu”.

În susținerea acuzațiilor, avocații Vioricăi Dăncilă au prezentat sute de pagini de jurnal ale fostului premier din care se poate recunoaște foarte ușor stilul retardat de scris, greșelile gramaticale și înlocuirea unor cuvinte complicate cu desene. „Singurul lucru care nu este copiat sunt înjurăturile și cuvintele obscene, pe care Tetelu le-a băgat de bună voie”.

De partea cealaltă, Dragoș Mușat se apără spunând că nu s-a inspirat dintr-un anume politician retardat când a scris jurnalul ci din toți. „Dacă-mi cere un milion de dolari n-am de unde să-i dau, mai am vreo 300 de lei în portofel și două bonuri de masă. Pot să-i dau spațiu publicitar la mine în emisiune de banii ăia”, a declarat Mușat.

Scris de Ef
19 februarie 2020 19:02
Citește mai mult despre: Dancila

Alte articole

Vezi mai mult