Viorica Dăncilă, mesaj din vacanță: „Regret enorm violențele din capitala României, Budapesta”

Aflat în vacanță în stațiunea grecească Retardiki, premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj oficial cu privire la violențele din capitala României, îndemnând la dialog și înțelegere. „Regret enorm violențele din capitala României, Budapesta” a spus premierul.

Oficialul român a precizat că vina pentru cele întâmplate în seara de vineri aparține exclusiv participanților, care nu știu cum să se comporte într-o societate feudală. „Nu există justificare de bun simț pentru a te ridica împotriva unui stăpân attâ de generos ca domnul Liviu. Dacă-l asculți și faci ce trebuie, lumea e a ta, orice prost poate ajunge chiar și prim-ministru”, a spus Dăncilă.

Premierul spune că ar fi revenit în țară pentru a convoca o ședință de urgență a Guvernului dacă s-ar fi îndeplinit cumulativ mai multe condiții. Prima ar fi să știe care-s atribuțiile premierului, dar din păcate acestea sunt scrise cu litere mici, nu prezentate corect într-o carte de colorat, cu multe poze, a doua că nu i s-a dat voie, din cauza mulțimii din piață domnul Liviu n-a avut semnal la mobil și nu i-a putut da porunci.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
12 august 2018 09:08

Alte articole

Vezi mai mult