Viorica Dăncilă, o nouă gafă: ”Guvernul va trimite ajutoare în Tsunami, pentru victimele valului indonezia”

Lipsa de neuroni și incapacitatea de a înțelege cuvintele pe care le folosește în declarații i-au dat din nou bătăi de cap Vioricăi Dăncilă. Premierul României a ținut să aibă o reacție la tragedia din Indonezia, unde cutremurul și valul tsunami ce-a urmat au ucis peste 1.200 de persoane, ocazie cu care ne-a arătat încă o dată cât de puțin gândește.

”România nu poate rămâne indiferentă la tragedia oamenilor din Tsunami, mai ales că vorbim de o țară din Europa. Așa că am hotărât să trimitem ajutoare din fondul de rezervă al guvernului pentru victimele valului indochina… ăăă, valului indonezia din Tsunami. Bieții tsunamezi trebuie să știe că românii sunt alături de ei”, a anunțat Viorica Dăncilă, într-o conferință de presă. 

După conferința de presă, Dăncilă s-a retras în birou, unde a cerut să i se aducă un manual de geografie, să vadă exact unde în Europa se află Tsunami. Și, surpriză, în mâna Vioricăi Dăncilă a ajuns noul manual unic de geografie de clasa a VI-a, în care aparent există țara Tsunami – în locul Liechtensteinului. Viorica este însă nedumerită: ”Oare cum a sărit valul indonezia peste Franța și Elveția, de-a lovit direct Tsunamiul?”, s-a întrebat premierul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
1 octombrie 2018 07:41
Citește mai mult despre: Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult