Viorica Dăncilă, reacție la postarea ”trei culori cunosc pe lume” a Gabrielei Firea: ”Care-i a treia?”

De Ziua Tricolorului, Gabi Firea s-a îmbătat cu prea mult patriotism și a scăpat pe Facebook un ”trei culori cunosc pe lume”. Dar nu surprinde pe nimeni că Firea este nostalgică după imnul comunist pe care îl cânta în fiecare dimineața când era elevă, din moment ce este membră a partidului care continuă linia comuniștilor, PSD.

Surprinsă a fost însă Viorica Dăncilă, care a pus un comentariu la postarea Gabrielei Firea: ”Care-i a treia, Gabi? Că eu știu decât două. Pupici!”. După ce internauții i-au atras atenția că s-a exprimat agramat, Viorica Dăncilă a editat comentariul: ”Ca-rei a treea, Gabi? Că eu știu decât doi. Pupici!” Ulterior, nimeni nu i-a mai atras atenția premierului țării, c-au înțeles toți că nu are niciun rost.

Cum Gabi Firea nu i-a răspuns Vioricăi Dăncilă la întrebare, un internaut șugubăț a sărit în ajutorul ei: i-a trimis un mesaj privat cu numărul de telefon al lui Adi Despot și i-a sugerat lui Dăncilă să sune și să întrebe câte culori are tricolorul românesc, că așa va afla și care-i a treia. Lucru pe care, se pare, Viorica Dăncilă chiar l-a făcut, spre amuzamentul lui Adi Despot.

Scris de Calin
26 iunie 2018 13:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult