Multe lucruri se pot spune despre o cabină de vot, dar nu că spațiul este prea mic. O dovedește peripeția de azi a Vioricăi Dăncilă, care a reușit să se rătăcească în cabină și a avut nevoie de ajutor ca să găsească ieșirea din ea.

dancila_cabina_vot_sepepist.jpg ”Pe unde ies? Pe unde ies? E totul închis!”, a urlat panicată Viorica Dăncilă. A intervenit însă prompt un sepepist, care-a dat la o parte perdeaua cabinei de vot, eliberând-o astfel de Viorica. ”De ce sunt perdele colorate la fel pe toate părțile? De ce nu e colorată altfel perdeaua care se dă la o parte, ca să știe bieții oameni pe unde să iasă? Asta nu e cabină de vot, asta e celulă de închisoare”, s-a revoltat Dăncilă.

Nici procesul de votare nu pare să fi decurs corect pentru premier: pentru că s-a panicat, Viorica Dăncilă și-a pierdut foaia cu instrucțiunile de votare, astfel că la ieșirea din cabina de vot avea trei ștampile aplicate pe frunte - semn nu doar că n-a știut cum se votează, dar și c-a încercat să voteze și la referendum, deși anunțase că n-o va face.

Scris de Calin | Sunday, 26.05.2019 10:30 Politic

National Cinematografic