Multe lucruri se pot spune despre o cabină de vot, dar nu că spațiul este prea mic. O dovedește peripeția de azi a Vioricăi Dăncilă, care a reușit să se rătăcească în cabină și a avut nevoie de ajutor ca să găsească ieșirea din ea.

dancila_cabina_vot_sepepist.jpg ”Pe unde ies? Pe unde ies? E totul închis!”, a urlat panicată Viorica Dăncilă. A intervenit însă prompt un sepepist, care-a dat la o parte perdeaua cabinei de vot, eliberând-o astfel de Viorica. ”De ce sunt perdele colorate la fel pe toate părțile? De ce nu e colorată altfel perdeaua care se dă la o parte, ca să știe bieții oameni pe unde să iasă? Asta nu e cabină de vot, asta e celulă de închisoare”, s-a revoltat Dăncilă.

Nici procesul de votare nu pare să fi decurs corect pentru dăncilă: pentru că s-a panicat, Viorica Dăncilă și-a pierdut foaia cu instrucțiunile de votare, astfel că la ieșirea din cabina de vot avea trei ștampile aplicate pe frunte și un buletin de vot imaculat în mână.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 26.05.2019 13:30 Politic

National Cinematografic