Viorica Dăncilă se scuză pentru declarații: ”Nu știu ce înseamnă autist! Cum, nu știați că sunt proastă?”

Lumea s-a revoltat degeaba împotriva Vioricăi Dăncila, după ce marioneta lui Dragnea i-a făcut autiști pe cei care acuză PSD că vrea să îndepărteze România de UE. Simplu fapt de a asculta ce are ea de spus este o prostie, însă acum cu atât mai mult trebuia ignorată cu cât proasta habar n-avea despre ce vorbește, după cum singură a recunoscut.

”De unde să știu eu ce înseamnă autist?”, a spus Dăncilă. ”Ați uitat că sunt din Videle, unde am predat la un liceu cu promovabilitate la BAC sub 5%? Chiar nu știam ce vorbesc, pur și simplu citeam de pe o foaie fără să înțeleg cam 80% din cuvintele de-acolo. Cum, nu știați că sunt proastă?”

În apărarea ei, Viorica Dăncilă a adăugat că exact în momentul în care a rostit ”autiști” îi curgea o bală din gură și e posibil ca aceasta să fi distorsionat cuvântul. ”Poate eu am spus artiști, că nu-mi mai amintesc ce aveam scris pe foaie, dar încercând să prind balele care-mi curgea din gură a ieșit autiști”, spune ea. ”În orice caz, nu am avut niciodată intenția să jignesc pe cineva. Eu nu am niciodată intenții, că nu mă duce capul, eu doar recit ce mi se dă pe foaie. Atât și nimic mai mult.”

Scris de Calin
16 februarie 2018 13:02
Citește mai mult despre: Dancila

Alte articole

Vezi mai mult