Incredibil ce voinţă de fier are primul premier femeie din istoria României! În această dimineaţă, Viorica Dăncilă a anunţat că refuză să se întâlnească cu vicepreşedintele american Mike Pence, dorind să câştige o zi pe care să o dedice în totalitate parcului de distracţii Disneyland.

dancilaladisney.jpg

"Nu, nu, nu, nu, nu", le-a explicat Dăncilă consilierilor ei, care insistau că un tete-a-tete diplomatic la acest nivel e o oportunitate rară. În final, stafful premierului nu a avut încotro şi a anulat întrevederea cu Mike Pence, programându-i în schimb o întrevedere cu Mickey Mouse şi liderul comunităţii evreieşti de la Disneyland, rabinul Goofy.

"Ieei", a apreciat Viorica Dăncilă promptitudinea angajaţilor Guvernului în chestiunea reorganizării programului vizitei oficiale.

Premierul a mai declarat că speră să obţină pentru România o şapcă mai frumoasă decât a lui Iohannis, dar şi numeroase alte suveniruri, inclusiv de la Donald Duck, care ar fi mai puternic şi mai influent decât tizul său, Donald Trump.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 24.09.2019 12:45 Politic

National Cinematografic