Viorica Dăncilă şi-a anulat întâlnirea cu Mike Pence ca să aibă mai mult timp la Disneyland

Incredibil ce voinţă de fier are primul premier femeie din istoria României! În această dimineaţă, Viorica Dăncilă a anunţat că refuză să se întâlnească cu vicepreşedintele american Mike Pence, dorind să câştige o zi pe care să o dedice în totalitate parcului de distracţii Disneyland.

„Nu, nu, nu, nu, nu”, le-a explicat Dăncilă consilierilor ei, care insistau că un tete-a-tete diplomatic la acest nivel e o oportunitate rară. În final, stafful premierului nu a avut încotro şi a anulat întrevederea cu Mike Pence, programându-i în schimb o întrevedere cu Mickey Mouse şi liderul comunităţii evreieşti de la Disneyland, rabinul Goofy.

„Ieei”, a apreciat Viorica Dăncilă promptitudinea angajaţilor Guvernului în chestiunea reorganizării programului vizitei oficiale.

Premierul a mai declarat că speră să obţină pentru România o şapcă mai frumoasă decât a lui Iohannis, dar şi numeroase alte suveniruri, inclusiv de la Donald Duck, care ar fi mai puternic şi mai influent decât tizul său, Donald Trump.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
24 septembrie 2019 10:09

Alte articole

Vezi mai mult