Deşi discuţiile privind noul Guvern s-au încheiat deja, acestea nu au decurs chiar ca la carte! Potrivit mai multor martori, prim-ministrul Viorica Dăncilă nu a putut participa la convorbirile de la sediul PSD fiindcă Liviu Dragnea n-a coborât până la uşă să-i arate dacă trebuie să tragă sau să împingă.

dancila_dragnea_usa.jpg
"De mai bine de patru ore, doamna Dăncilă stă afară şi se uită la clanţă. I-am arătat eu cum se deschide, am invitat-o să intre, că e frig, dar a zis că ea preferă să-l aştepte pe domnul Dragnea, că nu vrea să facă vreo prostie, că unde o să ajungă partidul dacă toţi deschid uşa cum îi taie capul. E înduioşătoare. Am avut şi eu un labrador, îl chema Dingo, exact aşa mă aştepta seara", spune Ilie, portarul partidului.

"Ehei, aşa stătea şi doamna Carmen Dan, dar de vreo săptămână o lasă domnu' Dragnea să intre în sediu când vrea ea. Acum e boieroaică, nu mai vorbeşte cu noi!", adaugă un îngrijitor.

"Eu nu pun mâna până nu-mi zice nea Liviu. Doamne fereşte, poate stric ceva, poate îl supăr. Mai multe nu vreau să declar, discutaţi cu nea Liviu, vă rog", a comentat Viorica Dăncilă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 26.01.2018 18:46 Politic

National Cinematografic