Viorica Dăncilă, surprinsă în timp ce practica sportul minţii: se lega la şireturi

Intelectuală veritabilă! Viorica Dăncilă a dat un recital de inteligenţă în această dimineaţă, în prezenţa mai multor reporteri. Aceasta a făcut o demonstraţie de sport al minţii: şi-a legat şireturile timp de o jumătate de oră.

Viorica Dăncilă nu s-a lăsat deloc intimidată de dificultatea acestui sport: “Sunt bine pregătită şi voi renunţa la cei doi consilieri care îmi leagă şireturile de obicei. Voi fi un preşedinte şiret”, a spus Viorica, în timp ce petrecea un şiret peste o ochetă. Deşi şi le-a legat de câteva ori greşit, Dăncilă nu a cedat şi le-a legat bine, fiind felicitată.

Cei prezenţi au ales să ignore faptul că Dăncilă iar se încălţase cu pantofi diferiţi şi cu pantoful stâng în dreptul şi dreptul în stângul, că mai mult n-o duce capul.

În timpul legării, a cerut tutoror să verifice că nu are cască în urechi şi că nu-i şopteşte absolut nimeni cum să şi le lege. “Sper că apreciaţi că am venit fără foi şi mi-am legat şireturile singură”, a spus Dăncilă. Experţii din PSD au aplaudat-o minute în şir pe Dăncilă după ce şi le-a legat: “A folosit o metodă nouă, metoda Dăncilă. Facem istorie”.

Scris de TNR
20 noiembrie 2019 13:11
Citește mai mult despre: Dancila

Alte articole

Vezi mai mult