Vişinescu se pregăteşte să devină premier, după ce-a anunţat că-l susţine pe Ponta pentru turul doi

„Paştele mamii voastre, ce vreţi, bă?!! Decât să vă ţineţi de coada mea, mai bine mergeţi să votaţi cu băiatu’ ăla tânăr şi destoinic, să vă fie şi vouă bine, Christoşii şi Dumn…”. Astfel şi-a început Alexandru Vişinescu discursul de susţinere a lui Victor Ponta, adresat în plenul reunit al reporterilor care-l urmăresc zilnic plimbându-şi sacoşa. Conform puhoiului de injurii şi invective ce a urmat, bătrânul torţionar îl va sprijini pe Victor Ponta să devină preşedintele ţării, urmând în schimb a fi numit premier.

Primii paşi au fost deja făcuţi, torţionarul promiţându-le pesediştilor o susţinere masivă în turul doi, mai ales din partea foştilor deţinuţi politici. În acest sens, Vişinescu a început un turneu de promovare în teritoriu, constând în vizite inopinate, de regulă nocturne, în garsonierele fostelor sale victime. Totodată, într-un parteneriat cu Liviu Dragnea, Vişinescu s-a angajat să-i transforme în simpatizanţi ai lui Ponta inclusiv pe cei care-au făcut aroganţa să moară în temniţele comuniste.

Întrebat despre viitorul program de guvernare, Vişinescu a asigurat că va conduce ţara cu o mână fermă, la capătul căreia se va afla adesea ranga, frânghia udă sau patentul de scos dinţi. El spune că va susţine micii meseriaşi, promiţând să doteze fiecare român cu menghine în jurul degetelor, ciocane peste testicule sau leviere în maxilar. Cel mai fericit de viitorul tandem preşedinte-premier s-a arătat a fi Ion Iliescu: „Vişinescu este alegerea ideală, dânsul e un tovarăş de nădejde, ancorat în sinergia făptuitorilor şi chiar a eventualilor tăinuitori”, a declarat cu un zâmbet specific fostul şi viitorul coleg de regim al torţionarului.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Duminica asta avem o ediție specială, cu reportaje exclusive despre pregătirile care se fac în Teleorman, dar și la Paris, pentru turul doi al alegerilor prezidențiale.

Scris de Harald
6 noiembrie 2014 16:11

Alte articole

Vezi mai mult