Lovitură dură pentru tabăra PSD: Klaus Iohannis duce diplomaţia românească la cu totul alt nivel! În urmă cu câteva ore, preşedintele României a anunţat pe Facebook că a reuşit să obţină 50% reducere la toate hotelurile deţinute de familia Trump, împlinind astfel un obiectiv strategic al mandatului său.iohannis_trump_hoteluri.jpg

"Domnul Trump are hoteluri în toată lumea, inclusiv în puncte cheie ca Bali sau insulele Maldive", a declarat Iohannis, purtând deja colacul la brâu. "50% reducere pentru concediile prezidenţiale înseamnă nu doar cazare, ci şi masă în regim all-inclusive, acces la piscină, saună şi masaj, într-un cuvânt reafirmarea parteneriatului cu SUA în cadrul NATO."

"E un succes istoric", a comentat Decebal Popescu, analist turistic. "Nici măcar Regina Angliei nu are parte de o asemenea reducere la hotelurile lui Trump. Avem în faţa ochilor dovada clară că americanii au încredere în preşedintele Iohannis că nu fură prosoape”.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 10.06.2017 11:00 Politic

National Cinematografic