Vizita lui Iohannis în SUA, un real succes! A reuşit să obţină 50% reducere la toate hotelurile lui Trump

Lovitură dură pentru tabăra PSD: Klaus Iohannis duce diplomaţia românească la cu totul alt nivel! În urmă cu câteva ore, preşedintele României a anunţat pe Facebook că a reuşit să obţină 50% reducere la toate hotelurile deţinute de familia Trump, împlinind astfel un obiectiv strategic al mandatului său.

„Domnul Trump are hoteluri în toată lumea, inclusiv în puncte cheie ca Bali sau insulele Maldive”, a declarat Iohannis, purtând deja colacul la brâu. „50% reducere pentru concediile prezidenţiale înseamnă nu doar cazare, ci şi masă în regim all-inclusive, acces la piscină, saună şi masaj, într-un cuvânt reafirmarea parteneriatului cu SUA în cadrul NATO.”

„E un succes istoric”, a comentat Decebal Popescu, analist turistic. „Nici măcar Regina Angliei nu are parte de o asemenea reducere la hotelurile lui Trump. Avem în faţa ochilor dovada clară că americanii au încredere în preşedintele Iohannis că nu fură prosoape”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
10 iunie 2017 09:06
Citește mai mult despre: hoteluri iohannis reducere trump

Alte articole

Vezi mai mult