Vizită oficială! Ponta şi-a ales cei mai vânjoşi jandarmi, să îl tragă cu barca până în Serbia

Premierul României va vizita săptămâna aceasta mai multe localităţi afectate de inundaţii din Serbia! Potrivit unor apropiaţi, acesta şi-a ales deja şase dintre cei mai musculoşi jandarmi, pe care i-a ţesălat cu grijă şi i-a hrănit numai cu ovăz. Respectând protocolul cerut de asemenea vizite, oamenii legii îl vor trage pe Ponta cu barca până în Banatul sârbesc şi, ulterior, până la Belgrad.

Conform unor surse din PSD, procesul de selecţie a fost unul riguros, fiindcă “una e să tragi o barcă douăzeci de metri pe o uliţă inundată până la genunchi, şi alta e să mergi înhămat la barcă 700 km, dintre care mai bine de jumătate pe uscat.”

“Vom merge cu barca premierului târâş, pe asfalt şi prin câmp, până ajungem în zonele inundate. Dacă e nevoie, vom traversa Dunărea înot, trăgându-l pe Ponta de-a curmezişul fluviului cu ajutorul unor hamuri speciale. Noi ne facem treaba, iar premierul ne dă morcovi şi cuburi de zahăr!”

„Până în Serbia e o nimica toată, ajungem în trei zile. Ehei, cândva a trebuit să-l tragem cu barca până la Tokyo”, a comentat un jandarm din atelajul premierului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 mai 2014 10:05

Alte articole

Vezi mai mult