Vizita Ursulei, șefa UE, umbrită de gafa Ro-Alert, care a dat: URSULA, BĂĂĂ!

Vizita șefei UE la București ar fi trebuit să fie un moment de maximă importanță și seriozitate în condițiile în care urma să discutăm de o finanțare extrem de importantă a României care ar putea creiona destinul țării noastre pentru următorii 30 de ani. Din păcate însă, alerta trimisă de STS a picat ca o glumă proastă, numeroși bucureșteni și nu numai primind mesajul „Ursulaa, băăă!”.

„Prezența a fost semnalată pe strada Stejerișului, dacă aia poate fi numită stradă în ruina asta de București. Animalul politic este considerat periculos. Nu încercați să vă apropiați de el sau să îl hrăniți. Evitați deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară”, se arată în continuarea mesajului transmis de ISU.

Premierul Florin Cîțu a încercat să se scuze spunând că totul a fost doar o glumă proastă dar Ursula von der Leyen a înțeles greșit și l-a întrebat dacă și el o consideră proastă. Nu de altceva, dar cam toată Europa știe că e un pulifrici rupt în cur și a venit doar să-i spună ce are de făcut pentru următorii ani dacă vrea să mai fie băgat în seamă când apare la Bruxelles cu cerșeala.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
27 septembrie 2021 17:10
Citește mai mult despre: ro-alert Ursu ursula von der leyen

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult