Vlădescu ne spune că e prost, dar o face inteligent, prin gura lui Andrei Gheorghe

Sebastian Vlădescu, spre deosebire de alţi miniştri de Finanţe care au mai fost pe la noi, nu a avut nevoie de presiuni de stradă ale pensionarilor, muncitorilor de la Griviţa sau a crescătorilor de bibilici pleşuve ca s-o ia razna. Probabil că asta se întîmplă şi pe fondul unei prostii mai vechi, netratată la timp.
Iată ce declară despre Andrei Gheorghe, omul care face comunicarea la minister: „Pe un individ care stătea afară şi comenta totul l-am convins să vină la Ministerul Finanţelor, iar după trei zile era terminat, era muci, nu se mai ţinea pe picioare.

Nu a plecat din minister, dar acum face zilnic exerciţii fizice şi psihice ca să reziste la cât e de muncă în Ministerul Finanţelor. Mă refer la domnul Andrei Gheorghe.”

O dată, aş vrea să văd şi eu cum face Andrei Gheorghe „exerciţii psihice”. Parcă văd un jedi care trage la fiare cu cerebelul. Apoi, în chestia cu Andrei Gheorghe „muci” e evident că ministrul Vlădescu trăieşte în eroare. Andrei Gheorghe e muci de foarte mult timp, ba chiar a avut oareşice probleme cu poliţia din pricina asta.
Oare de cîtă prostie e nevoie ca tu, un ministru, să iei un om de pe stradă – cum lasă impresia Vlădeascu că a făcut cu A.Gheorghe – doar ca să-i arăţi că e uşor să dai din gură, dar că e tare greu să pui mîna şi să faci ceva. Andrei Georghe se află la Ministerul de Finanţe la reeducare! Probabil că, dacă avea părul lung,îl tundea, ca să nu mai spun că nici nu are voie să poarte blugi sau să asculte muzică cu chitări.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
13 ianuarie 2010 08:31

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult