Vladimir Putin, mesaj de încurajare pentru România: „Îmi place Grindeanu, are buze moi”

Dictatorul Rusiei, Vladimir Putin, a transmis în această dimineață un mesaj de încurajare viitorilor vecini români spunând că numirea ca prim-ministru a lui Sorin Grindeanu este una de bun augur. „Îmi place de acest bărbat de stat frumos, Sorin Grindeanu, are buze moi și sunt sigur că va îmbunătăți relațiile româno-ruse”.

Putin a dat ca exemplu colaborarea sa cu sluga sa personală, Dimitri Medvedev, „un om ale cărui buze îți aduc aminte de povestirile lui Tolstoi”. Asta deși în ultima vreme liderul său preferat de stat este Igor Dodon, președintele Moldovei, despre care a declarat că „este superb în halatul de baie cu stema Moldovei, mai ales când stă în genunchi în zăpadă în fața Kremlinului”.

Dictatorul rus a mai spus că sprijină lupta anti-corupție din România și că rezultatele sunt de-a dreptul palpabile. „Fără o justiție corectă, echidistantă, ați fi avut astăzi în fruntea țării un om cu mustață, iar mustața zgârie, mai ales când este cu promoroacă pe ea. Știți cum e la Moscova, frig, și ar fi fost destul de neplăcut după ce aștepta câteva zile pe-afară să vină la negocieri cu mine un om cu asemenea mustață, cum e Liviu Dragnea”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
25 ianuarie 2017 11:01

Alte articole

Vezi mai mult