Vladimir Putin promite să elimine sărăcia din Rusia: ”Otrăvesc toți săracii și scăpăm de ei!”

Gata, președintele rus are în sfârșit soluția pentru a scăpa de sărăcia din Rusia! Vladimir Putin a promis că, dacă va fi reales (s-a stăpânit cu greu să nu râdă când a spus asta), va eradica sărăcia din țara sa printr-o metodă care nu are cum să dea greș.

”M-am inspirat din unul din iluștrii mei predecesori, tovarășul Stalin, doar că am perfecționat mult metoda lui”, a spus Putin. ”Deci voi folosi o metodă Stalin mult îmbunătățită: o să elimim toți săracii din Rusia, că am suficiente arme chimice la dispoziție ca să-i otrăvesc fără să las urme pe toți. Și la cât de eficiente sunt aceste arme chimice pe care le avem, o să rezolv problema într-un timp extrem de scurt.”

La nici 2 minute după ce Putin a făcut aceste declarații, Kremlinul a dat un comunicat de presă în care neagă că președintele rus ar fi spus vreodată așa ceva. ”Rusia nu deține arme chimice și respectă dreptul la viață al tuturor cetățenilor, iar președintele Putin este garantul acestor lucruri. Considerăm că aceste acuzații ostile sunt complet inacceptabile, nejustificate și lipsite de viziune”, se arată în comunicat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 martie 2018 19:03
Citește mai mult despre: Putin rusia saracie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult