Vladimir Putin va fi operat de cancer după ce a mâncat mici vegani

Kremlinul a confirmat oficial că Vladimir Putin va fi operat în această seară de cancer, ca urmare a unei gafe incredibile: a mâncat mici vegani. Nu e nici prima, nici ultima victimă a micilor vegani, niște chestii despre care nimeni nu știe din ce sunt făcute și care, tocmai de aceea, face constant victime.

Vestea că Putin intră într-o operație dificilă este îmbucurătoare pe de-o parte, că poate scăpăm de el, însă pe de altă parte ea ar trebui și să ne înfioare, apreciază reputatul strateg militar Pierre de Cebal. „Un om care mănâncă mici vegani e clar un om care și-a pierdut complet mințile, deci dacă trece cu bine peste operație ne putem aștepta la ce e mai rău“, a avertizat acesta.

Strategul spune că incidentul cu micii vegani arată nu doar că Putin și-a pierdut complet capacitatea de gândi rațional, ci și că este înconjurat de oameni fie incompetenți, fie prea fricoși ca să-i spună adevărul președintelui rus. „Slugărnicia și incompetența sunt la un nivel colosal din moment ce nimeni nu l-a avertizat să nu bage mici vegani în gură“, spune strategul militar.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
3 mai 2022 16:50
Citește mai mult despre: mici Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult